Kontrolné dni v ZŠ Orešie

Dňa 1.8.2011 navštívili budovu ZŠ s MŠ v Oreší p. Lošonský, p. Feder z Mestského podniku služieb Pezinok a grinavský poslanec p. Grell. Cieľom návštevy bolo usmerniť a zorganizovať práce v škole počas prázdnin tak, aby boli všetky základné požiadavky pre otvorenie nového školského roka splnené. V priebehu prázdnin sa škole podarilo práce rozšíriť o nastriekanie radiátorov, ktoré prebieha v súčasnosti a maľovanie priestorov školy. V prvej fáze prác sa budú maľovať triedy na prízemí, neskôr chodby prízemia školy.

Po rekonštrukcii strechy budovy a výmene okien bude pokračovať maľovanie ostatných tried a chodby na poschodí školy. Ďalším cieľom je dobudovanie novej učebne školskej družiny v priestoroch bývalej učebne dielenskej výchovy. Pán Lošonský poukázal na možnosti, ktoré v súčasnom období Mestský podnik služieb v Pezinku má a na ochotu urobiť všetko, čo je v ich silách. Priebehu obhliadky budovy sa riešili problémy opravy čelnej fasády vchodu budovy, oprava zvodu dažďovej vody na telocvični a rekonštrukčné práce havarijného stavu žiackych WC na prízemí. Riaditeľ školy ocenil aktívny záujem o stav prác zo strany poslancov, ktorí sa pravidelne zaujímajú o priebeh prác a navštevujú školu počas prázdnin.

Dňa 2.8.2011 navštívil školu p. viceprimátor Andel a koordinátorka projektu školy pre výmenu okien na škole p. Krnáčová. Urobili kontrolnú obhliadku stavu a priebehu prác, zaujímali sa o situáciu v škole konzultáciou s riaditeľom školy O. Koreňom. V súčasnom období prebieha príprava výberového konania pre výmenu okien a rekonštrukciu strechy s upozornením pre rodičov a žiakov školy s tým, že ďalšie práce budú prebiehať aj v priebehu školského roka v mesiacoch september a október. Kompletné ukončenie prác sa predpokladá v mesiaci november.

 

 

 

Fotogaléria k článku