Grinavanka FEST 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dychová hudba GRINAVANKA Vás pozýva na „GRINAVANKA FEST 2016“ - oslavu 95.výročia založenia kapely, spojenú s uvedením nového CD GRINAVANKY – „Grinavským chodníkom“ ako aj  debutového CD speváckej skupiny BREZA – Prespíváme celý rok“ do života.

Podujatie sa uskutoční 4.júna /v sobotu/ od 15.oo hod. na nádvorí reštaurácie Grinavský Janko, Myslenická ul. č.79 v Pezinku. Pre milovníkov dobrej dychovky sme pripravili bohatý program . Ako prvá vystúpi DH Vozokanka z Veľkých Vozokan, po nej predstaví piesne z nového vydaného CD nosiča GRINAVANKA, ktorú vystrieda známa dychovka Vištučanka.

Neskôr príde na rad domáca spevácka skupina Breza so svojimi piesňami z debutového CD. Po nej bude až do neskorého večera vyhrávať do tanca DH Liduška z Dolních Bojanovíc.

Pre všetkých návštevníkov je pripravené občerstvenie od Grinavského Janka, zaujímavé ceny v tombole a pre deti sú zabezpečené rôzne atrakcie.

Je to až neuveriteľné, ale dychová hudba GRINAVANKA nepretržite funguje už 95 rokov. Ak ešte nemáte spravený program na sobotu 4.júna 2016, pozývame Vás osláviť toto výročie spolu s nami.

Dychová hudba GRINAVANKA, spevácka skupina BREZA a reštaurácia GRINAVSKÝ JANKO.