Šťastný nový rok Grinava!

Rok 2011 sa stal navždy minulosťou. Pre každého z nás mal iný význam, inú príchuť a každému z nás zostanú vlastné spomienky. Stojíme však na prahu roka nového, s novými očakávaniami, predsavzatiami a plánmi. Pri tejto príležitosti vám prinášame novoročné želania:

 

 

 

 

 

Mgr. Helena Heinrichová, námestná farárka Evanjelického a. v. zboru v Grinave

 

Milí priatelia, prajem vám do nového roka dobré zdravie, Božie požehnanie, nech radosť z narodenia Spasiteľa sveta prežiari vaše domy a prinesie novú nádej nielen do týchto sviatočných dní, ale aj do všedných dní celého budúceho roka 2012.

 

 

SSLic. Milan Sova, rímskokatolícky farár v Grinave

 

Zo všetkých strán počúvame, že nás čaká ťažký rok. Úprimne vám všetkým chcem zaželať, okrem zdravia a pokoja, predovšetkým dobré a zdravé medziľudské vzťahy, aby ste aj v tých možno ťažších časoch mali oporu vo svojich blízkych a priateľoch. Nech nás všetkých Pán Boh žehná.

 

 

Mgr. Ondrej Koreň, riaditeľ Základnej školy s Materskou školou Orešie

 

Všetkým Grinavanom, rodičom, priateľom a zamestnancom školy ďakujem za doterajšiu spoluprácu a želám úspešný vstup do nového roka, všetko dobré, pevné zdravie, veľa osobných a pracovných úspechov.


 

Eva Kulichová, PhDr. Milan Grell a Drahomír Šmahovský, Občianska iniciatíva GRINAVA

 

Milí spoluobčania! Začiatok nového roka sa nesie v znamení nových nádejí, plánov a cieľov. Náš cieľ je jednoduchý - spoločná práca v prospech Grinavy a jej obyvateľov.  Radi by sme vás pozvali na spoluprácu na tomto cieli a k tomu si spoločne zaželajme veľa zdravia, elánu, pozitívnej energie, rodinnej pohody a aj trochu šťastia.


 

Stanislav Slimák, podpredseda a manažér futbalového klubu GFC 1923 Grinava

 

V uplynulom roku zaznamenal grinavský futbalový klub prevratné zmeny a to predovšetkým v mládežníckom futbale. V spolupráci s rodičmi, priateľmi, fanklubom, Základnou školou Orešie a sponzormi sa odštartovala nová éra futbalu v Grinave. Za to patrí všetkým veľké poďakovanie. Do nového roka mám jedno veľké želanie - aby sme spoločne pokračovali v tejto práci, pretože má veľký význam a zmysel. Želám vám všetkým dobré zdravie, veľa úspechov a športového nadšenia.

 

 

 

 

Posledná zmena v Nedeľa, 01 Január 2012 15:17