"Pomáhame si navzájom"

O charitatívnom podujatí POMÁHAME SI NAVZÁJOM informuje Stanislav Slimák:

 

2.675 eur, to je suma, ktorú nám 1.12. návštevníci charitatívneho podujatia POMÁHAJME SI NAVZÁJOM vhodili do zbernej nádoby pri vstupe do areálu. VAU! Aj, keď sme počas celých príprav tohto projektu dúfali, že sa v ľuďoch nájde dostatok súcitu a porozumenia, všetky naše očakávania týkajúce sa vybranej sumy v daný deň boli vysoko prekonané. Keď mi pri prvej návšteve rodiny Belicovej bolo povedané, že na jednu liečebnú procedúru s hyperbarickou komorou potrebujú cca 4.520 eur, cítil som obavu, či vôbec robím správne, nakoľko som si nebol istý, akou sumou po ukončení celého projektu im budeme môcť pomôcť. Bolo mi jasné, že každé euro im pomôže, ale nebol som presvedčený, či tá suma bude stáť za to, čo všetko budú musieť tomuto projektu obetovať. Aj keď ešte nie sme na konci snaženia, dnes už môžem povedať, že všetko čo som si zaumienil má zmysel. Dnes už vieme, že malej Alex sa na účet pripíše suma 2.675 eur, ale táto suma nie je ani zďaleka konečná. K tejto čiastke sa pripočítajú peniažky, ktoré sme s organizačným výborom vyzbierali od sponzorov ešte pred samotnými súťažami, varenie divinového guláša a futbalový turnaj o Pezinský pohár a peniažky poslané na účet verejnej zbierky. Celá suma darovaná rodine na liečbu bude známa 11.12.2012. V tento deň rodine Belicovej za účasti TV Pezinok, predstaviteľov vedenia mesta Pezinok a sponzorov, odovzdá organizačný výbor symbolický šek s konečnou sumou. S takou solidaritou a ústretovosťou som sa v živote nestretol. Všetci, čo ste prispeli čo i jeden cent, ste boli úžasní a patrí Vám veľká vďaka.


Touto cestou chcem poďakovať všetkým sponzorom. Osobitne generálnemu partnerovi Ondrejovi Janošťákovi. Ďalej veľká vďaka patrí vedeniu mesta Pezinok, obzvlášť pánovi primátorovi Mgr. Oliverovi Solgovi, že mesto vstúpilo do tohto projektu ako hlavný partner. Osobitne chcem poďakovať poslancovi BSK Prof. Renému Bílikovi, ktorého ako jedného z prvých oslovila moja myšlienka. Ďakujem aj mediálnym a reklamným partnerom TV Pezinok, spoločnosti IMPALEX, foto štúdiu Ivana Macha, kultúrnemu centru Pezinok a časopisu Pezinčan.

 

A preto, že sám by som nič nespravil, veľká vďaka všetkým čo vstúpili do organizačného výboru. Konkrétne poslancovi historickej časti mesta Pezinok - Grinava PhDr. Milanovi Grellovi, PhDr. Zitke Joklovéj, Milanovi Košíkovi, Danielovi Tahotnému, Jurajovi Galovičovi. Vďaka týmto ľuďom sa moja myšlienka rozvíjala a zrela.

 

Ďakujem.

 

S pozdravom autor projektu, Stanislav Slimák.