Úspechy
Mgr. František Moško, kňaz

Mgr. František Moško, ktorý bol kňazom našej farnosti 6 rokov, do februára 2011, sa v januári tohto roka zúčastnil expedície Aconcagua 2011, ktorej cieľom bol najvyšší vrch Ameriky s nadmorskou výškou 6962 metrov nad morom. Na vrchol tejto hory vystúpili 22.1.2011. Podrobnosti z expedície sa dočítate tu.

celý článok...
 
Jana Mezeiová, športová streľba

Študentka Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave Jana Mezeiová (1985), sa streľbe, ku ktorej ju priviedol otec venuje od roku 2000.  Asi po roku tréningov sa jej podarilo dostať do reprezentácie Slovenska. Podľa tejto úspešnej Grinavanky je streľba hlavne psychicky náročný šport a aj keď strelci nemusia  tvrdo pracovať na svojej kondícií ako možno športovci v iných športoch, nie je to ani jednoduché. Samotná brokovnica váži asi 4 - 5 kg a jej spätný náraz je niekoľko krát silnejší. V súčasnosti sa pripravuje na Majstrovstvá sveta a Majastrovstá Európy a aj keď to zatiaľ nie je definitívne, pravdepodobne bude  v príprave na Olympijske hry 2011 ako náhradníčka za Zuzanu Štefečekovú, svetová šampiónka - kolegyňa a najlepšia kamarátka.

celý článok...
 
Romana Štrbová, orientačný beh

Maturantka, úspešná študentka a Majsterka Slovenska Romana Štrbová (1992) sa od detstva aktívne venuje orientačnému behu. Medzi jej najväčšie úspechy patrí 11. miesto na Majstrovstvách sveta v orientačnom behu v Škótsku v roku 2008. Z ďalších úspechov:

 

celý článok...