Archív podujatí
Grinavská šarkaniáda, 16.10.2011

Aktivity Grinava pozýva malé aj veľké deti na Grinavskú šarkaniádu, ktorá sa uskutoční v nedeľu 16. októbra 2011 od 16.00 hod. na kopci pri viniciach nad materskou škôlkou. Prineste si šarkany a dobrú náladu, vietor zabezpečíme my :)

 
Vinobranie v Alpinke

Motorest Alpinka Vás pozýva...

 
Majstrovstvá Grinavy vo varení gulášu, 2. ročník, 8.10.2011

Guláš II. ročníkPozývame Vás na II. ročník Majstrovstiev Grinavy vo varení gulášu, ktorý sa uskutoční 8. októbra 2011 na futbalovom ihrisku v Grinave. Predbežne je nahlásených 12 trojčlenných tímov z rôznych združení a podnikov v Grinave. Čaká na vás zaujímavý sprievodný program, súťaže pre deti, dva futbalové zápasy. Súťažné tímy začínajú o 8,00 hod., ostatní ste pozvaní od 9,00 hod. Tešíme sa na vás!

 
Koncert skupiny FRAGILE, 2.10.2011

Koncert skupiny FRAGILE v GrinaveFragileZdruženie Aktivity Grinava Vás pozýva na koncert skupiny FRAGILE, ktorá pod vedením hudobníka, dirigenta Branislava Kostku interpretuje skladby "a capella", t. j. bez hudobných nástrojov. Koncert sa uskutoční v nedeľu, 2. októbra 2011 o 15.00 hod. v Pivnici u Štefana v Grinave. Vstupenky je možné si zarezervovať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. alebo prostredníctvom facebooku Aktivity Grinava. Cena vstupenky je 15,- EUR na osobu, sedenie je voľné.

 
MINITURNAJ - futbalové prípravky, 24.9.2011

MiniturnajGFC 1923 organizuje MINITURNAJ predprípraviek, hráčov narodených v roku 2005 a mladších. Pozvané tímy z blízkeho okolia v zložení 5 + 1 odohrajú systémom každý s každým zápasy dvakrát 15 alebo 10 minút. Registrácia tímov bude od 9.00, zápasy sa začnú o 10.00 hod.. Pozývame Vás, aby ste prišli povzbudzovať našich najmenších futbalistov.

 
Grinavania v sprievode na Vinobraní 2011, 18.9.2011

Sprievod VinobraniePozývame Grinavanov z rôznych záujmových skupín na účasť v sprievode na Pezinskom Vinobraní 2011. Stretnutie bude v nedeľu, 18. septembra 2011 o 10.30 hod. pri bývalom kine Zora v Pezinku - na rohu ulíc Sládkovičova a Záhradná.

 

foto: www.pezinok.sk
 
Akcia OSTROVČEKY, 10.9.2011

OstrovčekyPozývame všetkých, ktorí majú čas a chuť na túto akciu, ktorou chceme prispieť k skrášleniu našej mestskej časti. O čo pôjde? So súhlasom správy ciest a okresného dopravného inšpektorátu vysadíme kvetinami a drevinami dva cestné ostrovčeky oproti pohostinstvu FINE, ktoré sa zároveň stane jeho patrónom. Akcia je pripravovaná v spolupráci so správou ciest, ktoré bude pomáhať pri zabezpečení bezpečnosti. Žiaľ táto akcia nie je vhodná pre deti, aj keď veríme, že z výsledku sa budú tešiť Grinavania každého veku. Privítame Vašu spoluúčasť v podobe fyzickej pomoci ako aj prinesenie vhodných kvetov (trvalky, nízkorastúce dreviny, pôdopokryvné rastliny). Prineste si tiež drobné záhradkárske náradie na sadenie. Stretneme sa o 10.00 na križovatke Myslenická - Štúrova. Autorom tejto myšlienky je architekt Ing. Radovan Rusnák. Podujatie v spolupráci pripravili Grinavania poslanec PhDr. Milan Grell, kvetinárka Lenka Vachová, Veronika Jurkovičová a Aktivity Grinava.

 
Koncert skupiny WHATEVER, 9.9.2011

Skupina WHATEVERKoncert skupiny WHATEVER

 
Priateľský zápas predprípravky GFC, 9.9.2011

Predprípravka GFCV piatok 9. septembra 2011 si premiérovo zahrajú priateľský zápas naši najmenší futbalisti, ktorí na domácom ihrisku privítajú rovesníkov z Rače. Pod vedením trénera Ľuboša Bobáka a asistenta Mareka Fajnora si budú môcť zužitkovať svoje tréningové snaženie. Príďte ich povzbudiť. Výkop zápasu bude o 17.17 hod.

 
Otvorenie Fan klubu GFC, 27.8.2011

Grinavský futbalový klub GFC 1923, Reštaurácia Grunwald a Aktivity Grinava Vás pozývajú na slávnostné otvorenie fanklubu GFC, ktorý otvárajú rodičia, príbuzní a priatelia detí a klubu. Hlavná myšlienka fanklubu je podpora detského futbalu a povzbudzovanie v zápasoch futbalovej súťaže prípravky Bratislavského futbalového zväzu. Otvorený však samozrejme bude pre kohokoľvek, kto bude mať záujem. Organizátori veria v priaznivé počasie a plánujú prvé vystúpenie cheerleaderiek, priateľské detské zápasy, súťaže a hry, ako aj diskotéku pod holým nebom, o ktorú sa postará vynikajúci grinavský DJ Edo Polakovič. Pozvaní sú motorkári, s prekvapením. Počas podujatia sa budú predávať fanklubové tričká, šiltovky a propagačné predmety. Občerstviť sa budete môcť v Reštaurácii Grunwald. Všetci ste pozvaní - na grinavské futbalové ihrisko, v sobotu, 27.8.2011. Upozorňujeme, že parkovanie priamo pri ihrisku (vo vnútri) nebude možné, organizátori ďakujú za pochopenie.

 
Hudobný festival Slovenské historické organy

Pani farárka Evanjelického a. v. farského úradu v Grinave Mgr. Helena Heinrichová všetkých srdečne pozýva na jubilejný XX. medzinárodný hudobný festival Slovenské historické organy, ktorý sa postupne uskutoční v dňoch 22. - 27. augusta 2011 v šiestich mestách na Slovensku. Otvárací koncert tohto festivalu zaznie práve v evanjelickom kostole v Grinave, dňa 22. augusta 2011 o 19,00 hod. a hosťom koncertu bude vynikajúci nemecký umelec, organista Andreas Meisner. Svoje majstrovstvo predvedie na unikátnom historickom organe majstra Martina Šašku z roku 1875. V chrámovom prostredí si budete môcť vypočuť diela D. Buxtehudea, G. F. Händla, J. Pachelbela, J. S. Bacha, F. Peetersa, G. Lasceuxa, W. A. Mozarta, Ch. Gounoda, A. Claussmana, M. Drischnera.

 
Výstava tvorby Jozefa Franka

Od  10. júna do  10. septembra 2011  si môžete v Mestskom múzeu v Pezinku prezrieť diela nášho rodáka Jozefa Franka s názvom Keramická figurálna plastika. Ku keramickému remeslu sa Jozef Franko dostal počas učenia v Slovenskej ľudovej majolike v Modre. Postupne sa však prestal zaoberať výrobou tradičnej majoliky, oslobodil sa od stereotypov modranskej figurálnej tvorby a našiel svoj vlastný štýl, ktorý ho veľmi rýchlo posunul do sveta umelcov a umenia. Vyhranený, nezameniteľný rukopis cítiť najmä v spracovaní figúry, ktorá akoby bola vytočená na hrnčiarskom kruhu. Docielil tak výraznú tvarovú štylizáciu inšpirovanú zároveň slohovým umením. Staré témy dostali u Franka nový rozmer, dospeli k výraznej poetizácii až k baladickosti. Sakrálnu oblasť reprezentujú Madony, Piety, postavy svätcov a svätíc. Ďalšími námetmi sú Jánošík, zbojníci, muzikanti, remeselníci, vinohradníci. Obdobie plastík s rozprávkovými témami znamenalo otvorenie sa svetu nekonečnej fantázie a pocitového vnímania, detskej, až naivnej radosti zo života. Osobitú formu má Frankova monumentálna tvorba, záhradné plastiky i vtipné keramické úle odhaľujúce autorov zmysel pre humor.

celý článok...
 
Letné kino, 9.7.2011

Aktivity Grinava pozýva v sobotu 9.7. rodičov a predovšetkým deti do letného kina v Pezinku na film RIO. Začiatok o 21.15, trvanie 96 minút. Pre niektorých to možno bude dosť neskoro, ale pre tých, ktorí prídu to bude určite nezabudnuteľný letný prázdninový zážitok :)

 
Guláš párty, 28.7.2011

Grinavskí dôchodcovia z Klubu dôchodcov pripravujú na štvrtok 28. júla 2011 od 17,00 hod. tradičné podujatie pod názvom Guláš párty. Uskutoční sa v priestoroch Integrovaného klubu - denného centra v Grinave. O dobrú náladu sa okrem iných postará aj dychová hudba Grinavanka.

 
Slávnostné odovzdávanie nových dresov GFC 1923, 23.7.2011

Grinavský futbalový klub GFC 1923 Vás pozýva na slávnostné odovzdávanie nových futbalových dresov pre mladších žiakov a prípravku, ktoré sa uskutoční 23. júla 2011 od 17,00 hod. na futbalovom ihrisku v Grinave. Malí futbalisti odohrajú dva zápasy, zahrajú si súťaž v kopaní jedenástok. Budú sa fotiť na bilboard. Pripravená bude tiež veľká opekačka.

 
Zahájenie prázdnin, opekačka, 3.7.2011

V nedeľu 3.7.2011 od 17,00 hod. Vás Aktivity Grinava pozýva do relax zóny pri Integrovanom klube na opekačku pri príležitosti začiatku školských prázdnin.

 
Výlet do rozprávkového parku, 4.7.2011

V pondelok 4.7.2011 - Pre deti za vysvedčenie - pre rodičov za celoročné trápenie :) Výlet do rozprávkového parku v Rakúsku. Doprava individuálne - odchod cca o 8,00 hod. Viac info, aj v slovenčine, na www.familypark.at. Aktivity Grinava

 
Koncert kapely Turegina Kasa
Vo štvrtok 26. mája 2011 od 20:00 sa v bare Pura Vida v obchodnom centre Mólo uskutoční koncert kapelky s názvom Turegina Kasa, v obsadení: Tomáš Regina - klávesy, Filip Regina - bicie, Julo Kasa - gitara, spev a sprievodné slovo, ako hostia s nimi budú účinkovať Michal Kvetko - perkusie a Mirka Sandtnerová - spev. Príďte si vychutnať jazz trochu inak a možno ešte niečo viac :) 
 
Stretnutie na tému "Kanalizácia", 11.5.2011

Dňa 11.5.2011 od 18,00 hod. sa v priestoroch Základnej školy Orešie uskutoční stretnutie zástupcov Mesta Pezinok s občanmi, na ktorom bude dominovať téma "kanalizácia".

 
Medzinárodný futbalový turnaj dorastu, 27. - 28.5.2011

V dňoch 27. - 28. mája 2011 sa žiacke družstvo GFC 1923 zúčastní X. medzinárodného futbalového turnaja dorastu v rakúskom Oberschützene. Team členov GFC 1923 a žiakov Základnej školy Orešie, zložený z chlapcov do 10 rokov si zmeria svoje futbalové schopnosti s futbalistami z Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska, Bosny-Herzegoviny, Francúzska, Lotyšska a Rakúska.

 
Odovzdávanie cien víťazom ochutnávky vín, 15.5.2011

Členovia spolku priateľov dobrého vína Grinavský hrozen Vás pozývajú na slávnostné odovzdávanie cien víťazom 5. ročníka Grinavskej ochutnávky vín, ktorý sa uskutočnil 30.4.2011 v priestoroch Základnej školy Orešie. Ocenený bude šampión výstavy a víťazné biele a červené víno. Zaujímavosťou je, že ocenenia získali jednotlivé vína výlučne na základe hlasovania účastníkov výstavy a hostí. Oceňovanie sa bude konať v Integrovanom klube v Grinave, v nedeľu 15. mája 2011 o 14-tej hodine.

 
SND - Carlo Goldoni: Vejár, 2.7.2011

Aktivity Grinava Vás pozýva do Slovenského národného divadla - na záver divadelnej sezóny na skvelú komédiu Carla Goldoniho v réžii Petra Mikulíka Vejár. Autobusom z Grinavy a späť. Vstupenky sú do III. a IV. radu, v cene 13 alebo 17 EUR, cena dopravy 2,50 EUR. Rezervácie  na Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. . Akcia nadväzuje na prvý úspešný divadelný výlet, ktorý sa uskutočnil 21.4.2011. Vtedy sme si pozreli vynikajúci výkon Tomáša Maštalíra, Diany Mórovej, Jozef Vajdu ako aj iných, v komédii Tak sa na mňa prilepila.

 
Exkurzia PD Viničné, 14.5.2011

Malé aj veľké deti pozýva Aktivity Grinava v sobotu 14.5.2011 od 10,00 hod. na exkurziu do Poľnohospodárskeho družstva vo Viničnom. Príďte si pozrieť nenastajlované kravičky, teliatka, traktory a iné mechanizmy a zababrať si gumáky od nefalšovaného hnoja :) Symbolické "vstupné" 50 centov na rodinu. Stretnutie na parkovisku v areáli družstva.

 
Discomajáles, 21.5.2011

Aktivity Grinava Vás pozýva na DISCOMAJÁLES do Motobike pubu na futbalovom ihrisku v Grinave. Voľné pokračovanie vydarenej zimnej akcie s hlavnou myšlienkou spájať sa pre Grinavu v praxi. O hudbu sa postará osvedčený DJ Andrej, o občerstvenie Stano Slimák a kolektív a o zábavu sa postaráme všetci. Výťažok zo vstupného, ktoré bude iba 5 EUR, bude použitý na činnosť Aktivity Grinava.

 
Detská diskotéka, 29.5.2011

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pozýva Aktivity Grinava všetky deti do klubu na detskú diskotéku. Pripravené pre Vás budú balóny, rôzne súťaže a tiež Vaše obľúbené maľovanie na tvár. Maminy pre Vás pripravia rôzne dobrotky a na Vaše zdravie si pripijeme detským šampanským.

 
Deň matiek, 8.5.2011

Aj tento rok Vás združenie grinavských poslancov Spájame sa pre Grinavu, pozýva na oslavu Dňa matiek, ktorá sa uskutoční v nedeľu 8. mája 2011 od 15-tej hodiny na nádvorí Základnej školy Orešie. Pre grinavské mamičky na podujatí vystúpi dychová hudba Grinavanka, spevácka skupina JaJoBa pod vedením pána Krajčoviča a môžu sa tiež tešiť na vystúpenie detí zo Základnej školy a Materskej školy Orešie. Pán Slimák z Grinwaldu pripraví tradičné občerstvenie v podobe fazuľovej polievky a pohár dobrého vínka venuje Vinohradnícko vinárske družstvo podielnikov KARPATY Grinava. Srdečne Vás pozývajú a tešia sa na Vás Drahomír Šmahovský a Milan Grell.

 

 

 

 
Vystúpenie folkovej skupiny OREGON, 30.4.2011

MOTOBIKE PUB na futbalovom ihrisku v Grinave Vás pozýva na vystúpenie folkovej kapely OREGON z Košíc, označovaní ako "slovenskí Nedvědi". Začiatok akcie je plánovaný na 20,00 hod., koncert trvá cca 3,5 hodiny. Príďte sa zabaviť, vypočuť si to najlepšie od Honzu Nedvěda, dať si dobré pivko, cigánsku... Po koncerte bude Oldies Party. Vstupné na akciu je dobrovoľné, výťažok bude použitý na charitatívne účely.

celý článok...
 
Stavanie mája, 30.4.2011

Grinavan Miroslav Jurkovič s priateľmi a združenie Spájame sa pre Grinavu Vás pozývajú na tradičné podujatie Stavanie mája, ktoré sa uskutoční 30.4.2011 od 17,00 hod. pri grinavských pamätníkoch, spolu so sprievodným programom, v ktorom nebude chýbať varenie guláša, hudba a občerstvenie v podobe kvalitného grinavského vína.

 
Výstava vín, 30.4.2011

Spolok priateľov dobrého vína GRINAVSKÝ HROZEN Vás pozýva na tohtoročnú VÝSTAVU VÍN, ktorá sa uskutoční 30. apríla 2011 od 14.00 hod. v budove Základnej školy Orešie v Grinave. Na výstave máte jedinečnú možnosť stať sa degustátorom, ochutnať všetky vystavené vína a ohodnotiť tie, ktoré uznáte za najlepšie svojim hlasom.

 

Viac o tejto akcii

 
Slovenské národné divadlo, 21.4.2011

Aktivity Grinava Vás pozýva na spoločný autobusový výlet na diivadelné predstavenie Tak sa na mňa prilepila do novej budovy Slovenského národného divadla, 21.4.2011 od 19,00. Stretnutie bude o 17,30 na Štúrovej, odchod autobusu je o 17,45. Všetky vstupenky na toto predstavenie sú už rezervované. Podľa záujmu budeme v júni organizovať ďalšie takéto divadelné podujatie.

 
« ZačiatokPredošlý12345NasledujúcaKoniec »

Strana 4 z 5