Firmy a podnikatelia

Podnikatelia a firmy, ktoré sú uvedené v tejto sekcii podporujú podujatia a verejné dianie v Grinave. Ďakujeme.



Degustačné priestory VVDP Karpaty

Novotou voňajúce elegantné priestory predajne vína a degustačnej miestnosti, vhodnej aj na oslavy s počtom hostí do 50, na vás čakajú v areáli VVDP Karpaty na Limbašskej ceste v Grinave. Tešíme sa, že sa našim družstevníkom podarilo zrealizovať takéto moderné priestory pre prezentáciu vína. Viac informácií na stránke http://www.vvdpkarpaty.sk/

 

 

 
LB SERVIS SK s.r.o.

Spoločnosť LB SERVIS SK s.r.o. bola založená v roku 2001. Zaoberá sa predajom a komplexným servisom registračných pokladníc, fiskálnych tlačiarní, snímačov čiarového kódu, váh, počítačov ako aj predajom a servisom mobilných telefónov a príslušenstva. V spoločnosti pracujú vysoko precízni technici s dlhodobou praxou. Sú Autorizovaná Servisná Organizácia spoločnosti Elcom, Bowa a Varos. Ponúkajú odborné poradenstvo pri výbere registračnej pokladnice pre danú prevádzku alebo pomôžu pri výbere mobilného telefónu.

 

KONTAKTY tel. 02/62521111, 0905 30 00 62, 0905 66 00 60

 

Spoločnosť LB SERVIS SK s.r.o. a jej konateľ pán Ľuboš Bodiš je jedným z hlavných sponzorov Centra pre deti a mládež a knižnice GrinGa, osobne sa podieľal na realizácii výstavby, zabezpečil vybavenie centra, grafické práce a mnoho ďalších vecí, súvisiacich s prevádzkou centra. Pán Bodiš je aj hlavným sponzorom grinavských šípkarov DC FINE. (ek)

 
Ateliér Rusnák

Architekt Ing. Radovan Rusnák je autorom všetkých zrealizovaných projektov, na ktoré sa nám podarilo získať granty, alebo ktorých realizáciu pripravujeme. Osobne sa zúčastňuje dobrovoľníckych brigád a akcií. Venuje svoj čas a financie na podporu činnosti projektu GrinGa ako aj verejného života v Grinave. Ďakujeme! Ateliér Rusnák sídli v Grinave na Myslenickej ulici 142. KONTAKT

 

 

 

 
PhDr. Milan Grell - Papiernictvo GRAFIT

Pán Grell pravidelne a všestranne podporuje verejný život v Grinave. Je podpredsedom Občianskej iniciatívy GRINAVA. Aktívne sa podieľa na realizácii projektov, grantov, zabezpečuje servis verejných podujatí, aktívne podporuje Základnú školu s materskou školou Orešie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peter Vacho AUTODOPRAVA

Pán Peter Vacho podniká v oblasti nákladnej cestnej dopravy od roku 1992. So svojim kamiónovým vozovým parkom je jedným z najväčších prepravcov v regióne. Autodoprava Peter Vacho sídli na Bratislavskej ulici č. 87 v Pezinku. Pán Vacho je dlhoročným obetavým podporovateľom a sponzorom grinavských podujatí, za čo mu patrí veľké poďakovanie. Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. 0911864712.

 

 
Ing. Martin Guttman Tuli.sk, s.r.o.

Tuli je slovenská značka, pod ktorou vyrábame kvalitné, štýlové a moderné sedacie vaky. V súčasnosti sme lídrom na trhu sedacích vakov, slovo „tulivaky“ dokonca zdomácnelo natoľko, že ho zákazníci používajú ako synonymum aj pre iných výrobcov sedacích vakov. Pri vývoji sme spolupracovali s odbornými školami aj s mladými talentovanými ľuďmi, výsledkom sú viaceré úspešné kolekcie vzorovaných látok, či unikátne tvary sedacích vakov. V úspešnom trende chceme pokračovať a každý rok priniesť na trh zaujímavé novinky. Počas svojej šesť ročnej existencie získala firma Tuli na výstavách nábytku niekoľko ocenení za inovatívne a originálne dizajny. Tuli nájdete v priestoroch predajne Drevona, na Výhonskej 1 v Bratislave Rači alebo na www.tuli.sk. Pán Ing. Martin Guttman sponzorsky zapožičal tulivaky na oslavu Medzinárodného dňa detí v Grinave.

 

 

 

 
Kvetinárstvo V4 Lenka Vachová

Pani Lenka Vachová z Kvetinárstva V4 v nákupnom centre Mólo v Pezinku je dlhoročnou podporovateľkou a spolupracovníčkou Občianskej iniciatíva GRINAVA. Zabezpečuje kvety na Deň matiek, na grinavské cestné ostrovčeky ako aj do rímsko-katolíckeho kostola. Pani Vachová sponzoruje výtvarné dielne, na ktoré venovala rôzny dekoračný materiál. V Kvetinárstve V4 nájdete kvety a dekorácie na každú príležitosť. Kvetinárstvo je otvorené v pondelok až sobotu od 9.00 hod. do 19.00 hod. a v nedeľu od 10.00 hod. do 17.00 hod., kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. , mobil: 0903 822 270.

 


 

 

 
Stanislav Šteflovič STANDOSERVIS

Pán Stanislav Šteflovič - STANDOSERVIS prevádzkuje autoservis v Grinave od roku 1993 na adrese Orešie 28. Poskytuje služby, opravy, servis a autoklampiarske práce pre osobné motorové vozidlá. Spoločne s pani Michaelou Šteflovičovou sponzorsky zabezpečili kone a poníky na oslavu Medzinárodného dňa detí a na Grinavský deň. Kontakt: 0905 311 026 (Stanislav Šteflovič) 0903 461 895 (Karol Šteflovič).

 

 

 
Bar a letná terasa FINE

Na rohu ulíc Myslenická a Štúrova sa nachádza grinavský bar FINE. Prevádzkujú ho manželia Veronika a Miroslav Jurkovičovci. Na jar tohto roka vybudovali novú letnú terasu, na ktorej okrem iného ponúkajú aj novinku - pečené ryby heik. Nechýba ani netradičný detský kútik. FINE je organizátorom rôznych turnajov, je stálym pomocníkom pri väčšine podujatí v Grinave a tiež miestom rôznych neformálnych stretnutí.