Pravidelné podujatia
Aktivita v každom veku

Utorkové podvečery patria v Integrovanom klube aktívnym dámam v seniorskom veku, ktoré sa tu pod vedením pani Zitky Filovej pravidelne stretávajú pri cvičení. Toto cvičenie je zamerané predovšetkým na posilňovanie pohybového aparátu, s využitím gymnastických lôpt, karimatiek a princípov kalanetiky. Po cvičení si rady vychutnajú dobrý čaj. Okrem týchto technických informácií je však treba povedať, že v klube medzi dámami vládne vynikajúca nálada, sú veselé a usmiate a vyžaruje z nich neopísateľný optimizmus. A určite vás rady medzi sebou privítajú. (ek)

 

 
Klub paličkovanej čipky

Členky Klubu paličkovanej čipky v Grinave sa pod vedením pani Júlie Rusnákovej stretávajú pravidelne každý utorok, vždy od 13.30 hod. do 16.30 hod. v Integrovanom klube na Štúrovej ulici. Klub paličkovanej čipky v Grinave je otvorený aj pre nové členky ale aj členov. S umeleckými dielami členiek Klubu paličkovanej čipky sa môžete stretnúť na tradičných grinavských podujatiach.

 
Gymnastika pre deti

Medzi pravidelné aktivity v Grinave patrí aj gymnastika pre deti - dievčatá aj chlapcov. Pod vedením certifikovanej trénerky Veroniky Jurkovičovej a jej asistentky Vladimíry Rybaničovej môžu deti rozvíjať svoje pohybové nadanie, zvyšovať ohybnosť a vytrvalosť, učiť sa cvičiť na náradiach. Gymnastické tréningy prebiehajú pravidelne v pondelok od 15.00 do 16.30 a v stredu od 18.00 do 19.00 hod. v telocvični Základnej školy Orešie. Bližšie informácie získate priamo na tréningu.

 
Poslanecký deň, každá prvá streda v mesiaci

Stretnúť sa s poslancami za mestskú časť Grinava PhDr. Milanom Grellom a Drahomírom Šmahovským máte možnosť každú prvú stredu v mesiaci v Integrovanom klube na ulici Orešie 32. Privítajú vaše návrhy, podnety a spoluprácu. Kontaktovať poslancov môžete aj prostredníctvom e-mailovej adresy Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. .

 
Výtvarníček, každý pondelok

Výtvarný krúžok pod vedením Zuzky Strečanskej pre deti od 4 do 7 rokov, každý pondelok v čase od 17,00 hod. do 18,00 hod., v priestoroch Základnej školy Orešie.